Dom kallar det måndag.

Idag var jag och Cissi ut till Spikarna. Vi promenerade i solen bland alla fina husen och klättrade på klipporna och sen sola lite, för att inse att det var kallt, åker och köper en glass och bli ännu lite kallare.
Men gott va de och man får väl anstränga sig lite för sommarkännslan ÄVEN om man faktiskt kan fundera på varför vi bor här uppe och inte på en plats där det faktiskt är varmt på sommaren!

Jag har inköpt en rullgardin nu i alla fall. Jag har en teori om att jag kanske kommer sova ännu bättre och bli piggare om jag inte sover i ett dagsljust rum, som nu. Känns som att jag borde bli bra mycket mer utvilad av att sova tio och en halv timme än vad jag blir nu. Så vi får se, snart blir det upp till bevis!

På kvällskvisten så har jag ridit en sväng med Tjock-Brynte som verkligen börjar göra skäl för namnet. Magen har blitt en bula nu av allt gröngräsätande. Blir han mycket tjockare får han allt passa sig så att det inte blir motion med fyrhjulingen xD In med magen och upp med bröstet!
Känner att fettet motarbetar min teori en aning om att fjäderlätt dansa fram med eftergift och skankböjning...

Hugur det stackars klådponnyn fick sina framfotar verkade. Jag har fått upp farten å verkat av en massa hovar nu senaste dagarna. Verkningen av Aniks shettis fick finansiera en ny hovrasp och det tar så otroligt bra att jag inte kan begripa hur slö den andra var. Ve och fy för slöa verktyg!

Har åter igen grävt ner mej i sadelträsket, jag hade bestämt mej för att köpa en Star Trekk Espaniola De Lux, men så börjar jag fundera över en Vaquera sadel.. igen.. *suck*
Tveksamt om jag kommer nån vart med allt funderande ibland.

Men jag kan ju låssas att det håller min hjärna i trim åtminstonde xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0