Onsdagens mission

Dagens aktivitet består av att åka med Hugur till veterinären. Och ja det är nästan ett heldagsprojekt. Lite skillnad mot att ta katten under armen och åka till veterinären. Stora djur, stora besvär x) Haha men nästan så.
Hur som helst så ska vi se vad de har att säga om hans sommareksem. Om dom har något som kan lindra, är lite skeptisk och förväntar mej verkligen inte nåt underverk. Men värt ett försök i alla fall, får väl se om han får nå kortisonsprutor eller nåt liknade.
Som sagt, dagens projekt.

Sen så har jag fixat ihop nu så att hela tjejgänget ska ut och paddla kanot i Lögdö på lördag. Det ska bli superkul och det stog en STOR SOL på vädret på lördag i tidningen så förhoppningsvis blir det gräsligt varmt och soligt. Vilket är mycket bra, speciellt om det skulle råka bli några ofrivilliga dopp!

Äntligen kom den!

Äntligen, äntligen kom den, den första riktiga sommarnatten för året!
Det är underbart varmt ute och i vinden, jag vill bara vara ute hur länge som helst och njuta! Vara vaken hela natten, för varmt för att sova, för ljust och för underbart ute!! 
Lycklig tjej!

(Får direkt flashbacks till sommaren -08 på Gotland.. Mmmm me love Gotland)

Hur som helst så innan jag gick in kunde jag inte låta bli att fota lite på blommorna i hästarnas sommarhage. =)



Nöjd

Så nu har jag fixat och trixas med designen på bloggen, så nu får det vara såhär. Det är jag nöjd med i alla fall tills vidare =)

Men mest nöjd är jag nog med att jag begrep så pass mkt av html koden som jag gjorde med tanke på att det enda jag kan har jag snappat upp bakom axeln på mamma när jag var kanske mellan 9 och 13år. Stolt tjej. Okej det kanske inte var hjärnkirugi men ändå xD

Dom kallar det måndag.

Idag var jag och Cissi ut till Spikarna. Vi promenerade i solen bland alla fina husen och klättrade på klipporna och sen sola lite, för att inse att det var kallt, åker och köper en glass och bli ännu lite kallare.
Men gott va de och man får väl anstränga sig lite för sommarkännslan ÄVEN om man faktiskt kan fundera på varför vi bor här uppe och inte på en plats där det faktiskt är varmt på sommaren!

Jag har inköpt en rullgardin nu i alla fall. Jag har en teori om att jag kanske kommer sova ännu bättre och bli piggare om jag inte sover i ett dagsljust rum, som nu. Känns som att jag borde bli bra mycket mer utvilad av att sova tio och en halv timme än vad jag blir nu. Så vi får se, snart blir det upp till bevis!

På kvällskvisten så har jag ridit en sväng med Tjock-Brynte som verkligen börjar göra skäl för namnet. Magen har blitt en bula nu av allt gröngräsätande. Blir han mycket tjockare får han allt passa sig så att det inte blir motion med fyrhjulingen xD In med magen och upp med bröstet!
Känner att fettet motarbetar min teori en aning om att fjäderlätt dansa fram med eftergift och skankböjning...

Hugur det stackars klådponnyn fick sina framfotar verkade. Jag har fått upp farten å verkat av en massa hovar nu senaste dagarna. Verkningen av Aniks shettis fick finansiera en ny hovrasp och det tar så otroligt bra att jag inte kan begripa hur slö den andra var. Ve och fy för slöa verktyg!

Har åter igen grävt ner mej i sadelträsket, jag hade bestämt mej för att köpa en Star Trekk Espaniola De Lux, men så börjar jag fundera över en Vaquera sadel.. igen.. *suck*
Tveksamt om jag kommer nån vart med allt funderande ibland.

Men jag kan ju låssas att det håller min hjärna i trim åtminstonde xD

Man kämpar för sina käraste ägodelar..


Båtar båtar

Bloggens design är fortfarande mest en röra, men jag tror jag har hittat hur jag ska göra för att ändra det mesta. Så att pimpa den ordentligt får bli en anna dags projekt.

Själv så är jag nyss hemkommen efter en tripp med far och morbror med båten till Rödön och hälsa på några bekanta.
Tanken var att vi skulle åka halva släkten nästan i äkta Strandlund/Sandgren/Theoander-stil men den kära sjövärnskårsbåten Bryndolfina I behagade inte starta. Så våran gammla båt fick rycka in i stället.

Kan meddela att det blåste som satan på väg hem och den underdimensionerade motor hade det tufft i motvinden, men hem kom vi. Så nu är jag trött till tusen och ska sova.

Skepp o´hoj!


Hej alla glada!

Nu ska vi se här om jag lyckas pyssla ihop en liten blogg. Där ni kan läsa om vad jag pysslar med och funderar på, nånting måste jag ju roa mej med nu när jag är arbetslös ;) Vi får väl se om jag lyckas klura ut hur jag gör för att fixa till designen på bloggen lite bättre, men så länge får jag hålla till godo med standardmodellen.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0