Tar en ledig dag

..det gör jag i dag. Väljer att bryta den äckligt extremgoda vanan att alltid åka in till skolan på förmiddagarna och sitta och plugga. Inte i dag. Idag är det fredag.
En chilldag. Vaknade halv tolv och nu sitter jag inne med katten som snusar på ryggstödet på soffan. Värdet är sånt att det är en alldeless utmärkt aktivitet, men tanken är en ridtur lite senare.

Flera dagar i en

I går hade jag nog fyra dagar i en å samma dag. På morgonen var det tenta, det gick okej och jag borde ha fått ihop till ett G. Sen kan vi ju bara få G eller IG men ändå..

Fas två av dagen bestog av att åka hem och sova några timmar för att vara pigg till kvällen. Efter de var de hästdags och jag arbetade med Ómi från marken. Hans sinnesstämmning var inte den bästa utan rätt kaxig så vi brottades lite men, som vanligt så fick den tjurskalliga matten sin vilja igenom och han gjorde rätt för lätta hjälper.

Kvällen spenderades med åverålsfest på kåren, tyvärr utan åvve men i gott sällskap =D. Vi är nog dom enda som inte fått våra än, lite synd men men..  Senare blev vi infixade på Aveny, så då var de väl tur ändå att vi inte hade någon åvve på oss. Efter ett tag tog energin slut och sängen verkade mer lockande, kvällen blir lång när man börjar kl sju, så redan vid ett nånting bar de hemmåt.

Så nu har jag sovit bort halva dagen, men faktiskt verkat getterna och ridit också. Jätteduktig liten häst som börjar lära sig att hålla ihop sina bakben mer och mer för varje gång. Han är faktiskt ganska töltsatt nu också, Brynjar, med överlinje och eftergift såklart. Takten är rätt hyfsad, tempot långsamt men det gör inget för han är avspänd i överlinjen vilket jag prioriterar högst av allt.
Och sadeln verkar vara ett bra köp! Nöjd.

Tenta tenat tentaa

I morgon blir en hektisk dag. Tenta, jaa på en lördag, på morgonen och fem timmar frammåt, eller ja, det beror ju lite på hur länge jag behöver sitta. Med tanke på mina matvanor så lär jag ju behöva ha med mej en hel säck med mat om jag ska sitta instängd i fem timmar...
På kvällen blir det overålsfest (oktoberfest) på kåren, de ska bli väldigt kul men jag misstänker att jag kommer att vara trött. Men men det är väl bara å ta på mustaschen mysa ner sig i någon soffa..

Tentaångestfronten då? Njaa alltså jag hade mer ångest för någon dag sedan, sähär nära  så har jag förlikat mej med tanken att jag intagit den mängd kunskap som jag kunnat och nu är det inget mer att göra åt. Så någon idiotpluggning så här sista kvällen blir det inte för mej.

RSS 2.0